Over ons.

Al dertig jaar tellen we mee in de (inter)nationale top als het gaat om het neerzetten van indrukwekkende evenementen en incentive reizen. Al dertig jaar weten klanten, nationaal en internationaal, groot en klein, ons te vinden voor onvergetelijke herinneringen. De vetste Titanic première ter wereld ooit, het eerste indoor WK-surfen, de Marlboro Music Dance Tour en de opening van het grootste windpark van Nederland; zomaar wat producties waarbij het onmogelijke mogelijk is gemaakt.

Dertig jaar vol verrassingen.

Wat dertig jaar geleden, met Henk Verhoeven aan het roer, begon als HV Productions is uitgegroeid tot een event en incentive bureau van wereldformaat. HV Productions maakte destijds faam op het gebied van fashionshows, beursactiviteiten en exclusieve modegala’s. Bovendien was HV Productions jarenlang het vaste eventbureau van de RAI en Jaarbeurs.

Tijden veranderden en bedrijfsfeesten, jubilea en incentive reizen kregen een steeds belangrijker aandeel. HV Productions was in staat daar op bijzondere wijze invulling aan te geven, waardoor het bedrijf gestaag wist door te groeien.

Pink Orange: proud to create memories.

In 2019 neemt Henk’s zoon, François Verhoeven, nadat hij dit bedrijf al jaren leidt, het stokje formeel over. Dit zorgt voor de nodige verandering, zoals een nieuw onderkomen en een nieuwe bedrijfsnaam: Pink Orange events & incentives. Pink Orange staat symbool voor vernieuwing en onbegrensde mogelijkheden, voor intens geluk en voor een nieuwe tijd waarin we onze klanten de komende dertig jaar majestueus willen verrassen. Er staat een heel team aan eventprofessionals klaar om van jouw event een proud memory te maken.