Terug naar home

Proud to create memories of...

Avoord - Avoord OntZORGt Festival 2022

Het was een veelgehoorde kreet de voorbije periode: “Zorgmedewerkers, bedankt!”. Daar wisten we wel raad mee om het bij Avoord groots aan te pakken. Op het Avoord OntZORGt Festival 2022 werden alle medewerkers en vrijwilligers van Avoord op verrassende wijze in de watten gelegd. Een feest om nooit te vergeten!

STRND Breda werd voor één dag omgetoverd tot een kleurrijk festivalterrein waar alle Avoord collega’s zich de hele dag konden vermaken. Dat begon al bij de ontvangst onder luid applaus, de warme presentatie van Hans Vermeulen en het ludieke onthaal door Komedie Kaat. Daarna kon iedereen zich uitleven tijdens leuke spelletjes en een Silent Music Bingo. IJsco Ali zorgde voor verkoeling en vooral veel hilariteit waarna de Masters of Beauty klaar stonden om spectaculaire make-overs te geven. Natuurlijk mocht een drankje niet ontbreken; daarvoor konden de bezoekers onder meer terecht in de gezellige kroegcaravan. En omdat een festival niet zonder muziek kan, waren er live optredens van The Originals en Raymon Hermans.

Lindy Herijgers – de Bruin (Communicatie adviseur) en Monique Broeren (Coördinator vrijwilligers en welzijn): “Wat was het fijn om te zien hoe alle medewerkers en vrijwilligers genoten van dit feest dat we dankzij een goede samenwerking met PinkOrange hebben kunnen neerzetten. Niet alleen de gasten op ons feest werden ontzorgt maar ook wij als organisatoren van het feest, zijn door PinkOrange ontzorgt. Veel dank daarvoor.”