Terug naar home

Proud to create memories for...

Personato – 20 jaar – PLEIN20

DROMEN & DOELEN. We hebben ze allemaal, maar allemaal anders – Personato

‘We hadden een idee om het 20-jarige jubileum te vieren met onze relaties, dat we op een kladje hadden uitgewerkt. Deze vond ik afgelopen week tussen oude papieren. Super mooi om dan te zien dat bijna alles is uitgekomen en gevisualiseerd hoe wij het in ons hoofd hadden. We kunnen wel stellen dat onze ‘droom’ werkelijkheid werd’, Sigi Scheepers (Marketing manager).

We bundelden onze krachten met een fantastisch team van Personato en organiseerden op 8 september 2022 Personato PLEIN20: een bijzondere locatie waar de mooiste verhalen én dorpse gezelligheid samenkwamen.

Het decor: Inspyrium te Cuijk, omgebouwd tot een waanzinnig dorpsplein inclusief gevels van panden, terrasjes, een gezellige bar, foodtrucks, een kas en talloze bomen. En de mooiste verhalen? Die kwamen niet alleen bij Personato en de sprekers (o.a. Jos Burgers, Karl Raats en Hélène Oosterhuis) vandaan, maar ook bij de gasten! Met een Personato pilsje in de hand werden tot laat in de avond verhalen uitgewisseld. Tevens werden er tientallen wensen voor een collega opgeschreven en in de ‘Droomboom’ gehangen. Personato maakte later van één droom werkelijkheid! Mooie verhalen zijn te luisteren via https://lnkd.in/epm8fH3P.

Sigi: ‘De samenwerking met een eventbureau heeft al onze verwachtingen overtroffen! PinkOrange is organisatorisch sterk, toegankelijk en in alles meedenkend. Je merkt dat ze een bak aan ervaring én oog voor de details hebben. Op de eventdag heb ik zelfs kunnen ‘genieten’. Dit was andere eventdagen wel anders.’