Terug naar home

Proud to create memories for...

Sioux Technologies – 25 jaar – Crazy Campus Festival 2022

‘Onze stoutste dromen werden werkelijkheid’, zei Erik van Rijswijk (COO) en ‘Een dikke 10’, van Leon Giesen (Member Management Board). Lasergamen in de parkeergarage, proosten vanuit een skybar, een intiem concert van Waylon én de Directie als Snollebollekes op het podium; dat maak je niet snel mee. En zeker niet op één dag!

‘PinkOrange was onze redder in nood toen we 2,5 maand voor onze beoogde eventdatum (21 mei 2022) ineens groen licht kregen (na opheffen Corona restricties) om toch ons 25-jarig jubileumfeest te organiseren. En niet zomaar een ‘feestje’, maar een écht Sioux festival voor 1.500 gasten’, aldus Monique Klooster (Communication Manager).

We bedachten en organiseerden het ‘Sioux Crazy Campus Festival’; een memorabel event, met niets te vergelijken en waar niets te gek was. Verrassend. Modern. Energiek. Kleurrijk. Gek en groots! Je kwam ogen en tijd tekort. In de middag ontdekte je op de campus niet alleen waar de collega’s van Sioux dag in dag uit aan werken, maar maakte je tevens een ritje in de botsauto’s en dansten de drones je tegemoet. In de avond genoot je van fantastische optredens van o.a. Joël Borelli, Coverband Release, Waylon en Sioux DJ’s.

Monique: ‘Wat jullie voor elkaar hebben gekregen in zo’n korte tijd is echt bewonderenswaardig. Onze collega’s en hun families hebben genoten van een familiefestijn vol vertier, verrassingen, techniek, hoogtepunten, topartiesten en heerlijke catering. Dus een hele dikke ja dat het resultaat is behaald!’