HEY SENIOR EVENT MANAGER, READY TO TASTE US?

Dacht je dat een roze sinaasappel niet bestond? Dus wel! Wij brengen dromen tot leven en creëren blijvende herinneringen. We zorgen voor waanzinnige ideeën en een uitvoering waar je steil van achterover slaat.

How PinkOrange tastes?

Wie is je nieuwe werkgever?

PinkOrange is een full-service evenementenbureau dat zich al ruim 30 jaar richt op de zakelijke markt. We zijn gespecialiseerd in het bedenken en organiseren van o.a. personeels- en bedrijfsfeesten, incentive reizen, social weekends, bedrijfsfamiliedagen, openingen en jubilea.

We zijn een platte, jonge en open organisatie. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen taken. Als Event manager krijg je veel ruimte voor eigen invulling. Samen bedenken we de gaafste concepten om onze opdrachtgevers telkens weer te verrassen. De gasten brengen we maximaal in vervoering en we laten ze met spraakmakende verhalen naar huis terugkeren. Dé wow-factor, die roze sinaasappel, dat zijn wij.

Secret recipe: how to make a PinkOrange?

Wat ga je doen?

Start de ochtend met een lekkere kop koffie of thee, en dan aan de bak! Een sales belletje hier, een briefing aan een leverancier daar, een locatiebezoek in de middag en een creatieve brainstorm om de dag af te sluiten. Voeg er een vleugje gezelligheid aan toe en je bent er bijna! We geven je hier natuurlijk niet alle ingrediënten prijs… Eén ding is zeker: als creatieve duizendpoot en organisatiekampioen heb je een eindeloze to-do list met de meest uiteenlopende taken.

Do you have the right flavors?

Wat verwachten we van je?

Als Event manager breng je creatieve concepten tot leven met enthousiasmerende teksten. Je bent ondernemend, commercieel en kritisch en vertaalt dit door in alle werkzaamheden. Je denkt out of the box, of eigenlijk juist niet, want wij kennen geen box. Je snapt wat we bedoelen… Je hebt een goed oplossend vermogen en bent stressbestendig. Én zoet, zo is die roze sinaasappel namelijk het lekkerst! 😉

Je hebt HBO werk- en denkniveau en 3 jaar werkervaring in de evenementenbranche (het liefst aan bureauzijde). Een eigen netwerk is een pré!

Details worth knowing:  

Wat wij je bieden

– Salarisindicatie € 3.000 – € 3.500
– Jong, leuk en hecht team, Brabantse gezellig en af en toe een tikkeltje eigenwijs
– Je komt op unieke plekken in binnen- en buitenland en creëert onvergetelijke herinneringen. Geen landgrens is ons te ver en geen idee is ons te gek!

Ben jij die ondernemende Event manager, liefst met eigen netwerk, die stevig in zijn schoenen staat en smaakt dit naar meer? Top, dan ben jij ready to taste us! We ontvangen graag een motivatiebrief en CV.

Ja, dit is echt iets voor mij!

En nu?

Deze kun je richten aan:
Pink Orange
T.a.v. Frank Driessens
hello@pinkorange.nl
Aalsterweg 262, 5644 RK Eindhoven

Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een absolute must! Het heeft geen zin om te reageren als je niet aan de functie-eisen kunt voldoen.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Extra's

Gezelligheid
Leuke collega's
Mooie feesten en reizen
Dankbare klanten